11 Şubat 2010 Perşembe

- RASTA YAPIM AŞAMASI - Rasta Procedure


Rasta yani namı diğer DREAD LOCK bir çok uygulama şekli ile yapılmaktadır.
Fakat bunların arasında en sağlıklı ve güzel duranı DOĞAL rastadır.-

There are too many methods to get dreadlocks.Natural dreadlock is most healthy and clean one...
Stay natural....

Doğal rasta balmumu kullanılmadan saçların birbirine geçirilmesi ile meydana gelir .
Bu karıştırma yani saçların bir birine geçirilme işlemi önce tiftik yapılan saçın sonradan tığ ve çok önemli olan elbecerisi ile bukleler halinde orantılı olarak dread haline, yani rasta şekline geçirilmesi ile meydana gelmektedir.
Bu şekilde yapılan rasta cok emek ve özveri isteyen bir iştir bunun için RASTA fiyatları ÇAKMA rastalara nazaran biraz fazladır. :)
Ama sonuç olarak ta bir kere yapılacak bir iş olduğu için sağlam, güzel
görünümlü ve sağlıklıdır.


Natural locks get done without using wax....first we  use backcombing method then we use crochet needle to lock your hair...and this procedure can take hours..
Making natural dreadlocks need experience....
you only get dreadlocks once.........



Bu şekilde yapılan saçlar hava aldığı için koku yapmaz ve bu yüzden gayet sağlıklıdır. Kolayca yıkanabilir ve pis bir görüntü sergilemezler.
RASTA hakkında bir çok insan yanlış bilgilendirilmektedir ve bir çok insan da yanlış uygulamalar yaptırarak saçlarını kaybetmektedir ya da sonuçtan memnun kalmamaktadır. Bunun için gerçekten bu işi bilen kişilerce yaptırılması çok önemlidir. Onun için bu işin maliyet kısmından çok sonuç kısmına odaklanmanız hem saçınız hem sağlığınız ve maddiyat olarak ta kazançlı çıkmanıza neden olacaktır. Çünkü yanlış yapılmış bir rastada paranızı, saçını ve en önemli şey huzurunuzu kaybedersiniz :)


First of all we don't use wax to lock hair...We use comb and crochet needle to lock hair..our dreadlocks are washable..Lots of people gives wrong information about dreadlocks....and some people can use wrong methods to make dreadlocks...and we bet you don't want to face with that... you should get your dreads in right place...where they have experience ....experience over price.... if you get your dreads in wrong place you can lose your money , your hair and the most important thing your comfort..


Bize burdan ulaşın lütfen:
www.facebook.com/venusmusicinfo
Stüdyomuz Taksim Tüneldedir Adres Bilğisi Linkte
http://www.garaj.org/studyo/venus/iletisim
0536 830 10 49

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder